ÎNSCRIE-TE LA O CONSULTAȚIE

Parbriz reparat într-o singură oră!

Înscrie-te la o consultație

TEHNOLOGIA REPARAȚIEI PARBRIZULUI

Tehnologia revoluționară utilizată în service-ul "GLASSCAR EXPERT" permite repararea parbrizul fără deteriorare suplimentară. Mai multe soluții testate și reunite, ne permite să creăm o calitate excelentă a reparării geamurilor auto.


Nu deteriorăm geamul.

Specialiștii noștri nu produc daune suplimentare in procesul reparării parbrizului. În majoritatea service-urilor de reparații auto, geamurile sunt supuse șlefuirii, însă aceasta reducere din siguranța automobilului și reduce posibilitatea de reparare neobservată a sticlei. Noi însă utilizăm cele mai noi tehnologii.


Folosim un polimer exclusiv.

"GLASSCAR EXPERT" utilizează un compus polimeric optic unic pentru umplerea crăpaturilor în urma loviturilor de piatră. După întărire, obține puterea și transparența unui păhar.


Folosim echipamente inovatoare.

Calitatea echipamentelor este esențială pentru obținerea unui rezultat bun. De aceea, utilizăm tehnologii de ultimă generație, care aplică polimerul, întăresc cu UV și lustruiesc complet geamul.

Repairs

PREȚ REPARATIE PARBRIZ

Reparația parbrizului în ziua adresării de la 99 lei
Lustruirea farurilor de la 199 lei
Tratament anti-ploaie de la 299 lei
Inscrie-te pentru consultatie gratuita

REPARĂM SAU SCHIMBĂM PARBRIZUL ?

Pentru a verifica dacă este posibilă repararea ciobului de pe parbrizul dumneavoastră, trebuie să verificați dacă se îndeplinesc 3 condiții simple:

1. Diametrul nu trebuie să depășească o monedă cu valoarea de 5 bani.

2. Dacă ciobul intră în zona de vizibilitate a conducătorului, acesta nu trebuie să depășească 10mm.

3. Distanța de la marginea parbrizului trebuie să depășească 10cm.

Dacă ciobul nu îndeplinește măcar una din aceste 3 condiții, atunci este recomandat schimbul parbrizului.

GALERIE

Inainte
Dupa

DE CE ”GLASSCAR EXPERT”?

Lideri pe piață

Zi de zi devenim mai buni și mai profesioniști, iar o dată venind la centrul nostru, mașina ta dispune de servicii efectuate la cel mai înalt nivel.

Personal Calificat

Avem în echipă doar specialiști calificați, care vor avea grijă de orice mașina, iar fiecare schimbare va fi efectuată la un nivel profesionist.

Garanția Calității

E imposibil să rămâi nemulțumit după întâlnirea cu noi, iar furnizorii internaționali de sticlă sunt garanția calității și a succesului.